Az Ultimate Hacker Playground sikeres teljesítésével számos ajtó nyílik meg előtted.

Eredményhirdetés: 2013. május 23. csütörtök 19:00 az Open Academy-n (BME Q előadó)

Az Elit Hackercsapat három legjobb eredményt elérő tagja számára azonban életük legizgalmasabb kalandja még csak most kezdődik el.

Első helyezés

Elviszünk, bejuttatunk és meghívunk egy sörre az Observe Hack Make (OHM2013) konferencián, ahová geekek, hackerek és tudományos érdeklődésű csodabogarak ezrei zarándokolnak el időről időre. Kétségtelenül ez Európa legnagyobb hackertábora, ami csak négyévente kerül megrendezésre Hollandiában – érzed, milyen szerencsés vagy, hogy nem kell újabb négy évet várnod? – de ilyenkor 5 teljes napig tart. A helyszínen teljes körű hozzáférést kapsz a BalaBit kitelepített bázisához (HQ) és korlátlanul használhatod erőforrásaikat. Az élelmezésedről azonban magadnak kell gondoskodnod. Viszont haza is hozunk.

Második helyezés

60.000 Ft értékű, általad választott számítástechnikai eszköz

Harmadik helyezés

40.000 Ft értékű, általad választott számítástechnikai eszköz

Minden résztvevőnek!

Az Ultimate Hacker Playground sikeres teljesítésével már hozzájárultál a világ jobbá tételéhez és bekerültél az Elit Hackercsapatba. Ezt egy névreszóló oklevéllel igazoljuk számodra.

Üzenet a jövőbe!

Fontos, hogy a játék befejezése után is folyamatosan továbbképezd magad. Sosem lehet tudni, a világnak legközelebb mikor lesz szüksége a Te tudásodra...
BalaBit IT Security
Silent Signal